επαγγελματικος καταλογος

01Προσθήκη επιχείρησης

Το πρώτο βημα, είναι να καταχωρήσετε την επιχειρησή σας. Θα δείτε μια εύχρηστη πλατφόρμα, οπου μπορειτε να δώσετε όλες της πληροφορίες της επιχειρησή σας. Επαγγελματική κατηγορία, θέση στον χάρτη, φωτογραφίες, βιντεο, κοινωνικά δικτυα, website και πολλά πολλά ακόμα.

02Εμφάνιση

Κατά την καταχώρηση των στοιχειων σας, προσπαθηστε να δώσετε την πλήρη εικόνα της επιχείρησης σας. Γράψτε ενα πλούσιο κείμενο και δωστε αρκετές λεπτομέρειες, μπορείτε ακομα να προσθέσετε τιμές ή και προσφορές. Επίσης προσθέστε καλαίσθητες φωτογραφίες. Αυτή θα είναι η σελίδα σας, και θα πρεπει να κερδίσετε τους επισκέπτες της, ωστε να γίνουν πελάτες σας

03Αναζήτηση

Με την εξελιγμένη πλατφόρμα του MyDriver, η αναζήτηση σημείου ενδιαφέροντος είναι παιχνιδάκι. Ο χρήστης θα βρεί αμέσως αυτό που ψάχνει, και στην συνέχεια ο ενσωματωμένος πλοηγός θα τον φέρει έξω από την πόρτα του καταστήματός σας.
Αυξήστε τους επισκέπτες σας - Αυξήστε τα κέρδη σας

04Διασύνδεση

Στην εποχή μας, η διασύνδεση μας στο διαδύκτιο είναι εξαιρετικά σημαντική. Αποτελέσματα αναζήτησης της google, facebook, instagram κτλ ή website, αποτελούν έναν μεγάλο ''ιστό'' και πρέπει να είστε και εσείς μέσα σε αυτον. Μέσω της πλατφόρμας του MyDriver, θα πετύχετε τα μέγιστα αποτελέσματα, με σχεδόν μηδενικό κόστος.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Αν δεν έχετε ακόμα πειστεί για τα οφέλη της συνεργασίας μας, σας δίνουμε ένα Δωρεάν Πακέτο . Πρώτα δοκιμάστε και μετά αποφασίστε αν θέλετε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση..

Προσθήκη Επιχείρησης